Ga mee op reis met Project Held naar Oeganda

v

an 10-22 oktober 2018 organiseert Project Held een reis naar Oeganda.

( Onderstaande reis heeft al plaats gevonden, wanneer er weer een reis naar Oeganda wordt georganiseerd waarbij u als deelnemer mee kunnen zullen wij dat hier plaatsen).

We zullen een reis gaan maken naar Oeganda! De eerste 5 dagen van de reis zullen we doorbrengen bij Iris ministries. Het project in Oeganda dat ondersteund wordt door Project Held is onderdeel van Iris Ministries Soedan. Tot vorig jaar verbleven de kinderen in Yei, in Soedan. Door de rebellen-oorlog daar was het niet meer veilig voor de kinderen om te verblijven en zijn ze met alle 90 kinderen gevlucht naar Oeganda waar ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd. Iris Ministries Soedan valt onder de tak van Iris Ministries Mozambique, opgericht door Rolland en Heidi Baker.

Tijdens ons verblijf zullen we praktische hulp verlenen en tijd doorbrengen met de kinderen. We zullen o.a. een heerlijke aanbiddingsavond beleven samen met de kinderen in de open lucht onder de sterrenhemel. Verder zullen we meedraaien in het team daar ter plaatse en de kinderen dienen.

Hierna zullen we doorreizen naar Gulu, dit ligt in het noorden van Oeganda. Hier zal een campagne worden gehouden door Stichting Woorden van Geloof. Het team van Project Held zal mee gaan werken met de campagne. De campagne is van 17- 21 oktober. Overdag zal er een programma zijn van evangelisatie, onderwijs voor de pas bekeerden en gebed. Er zullen 5 campagne-avonden worden gehouden waar Evangelist Falko Lodewijk zal spreken. Daarnaast wonen er veel voormalig kindsoldaten uit de tijd van Joseph Kony en zijn rebellengroep, the Lords Resistance Army (LRA). In de plattelandsdorpjes rondom Gulu wonen vele weeskinderen die worden onderhouden door de locale kerken. Wij, van Project Held willen kijken of we iets kunnen betekenen voor deze kinderen en hulp bieden waar nodig.

Wat kun je tijdens deze reis verwachten:

• Verkenning van het land Oeganda. Doordat we zowel in het midden als in het noorden zullen zijn, maakt u verschillende delen van Oeganda mee.
• Bezoek aan Iris Ministries waar we praktische hulp zullen verlenen en een heerlijke tijd met de kinderen zullen hebben inclusief swingende worshipavond.
• Mocht u zelf een kindje sponsoren bij Iris Ministries Soedan kunt u uw sponsorkind ontmoeten.
• Bijwonen en meewerken van de campagne.
• Vlucht is inbegrepen.
• Er wordt gereisd met een gehuurde bus.
• Inbegrepen zijn alle overnachtingen in goede degelijke guesthouses.
• U krijgt 3 maal daags een maaltijd.
• Tijdens de gehele reis zullen flesjes drinkwater beschikbaar zijn.
• Reisgids inbegrepen.
• Inclusief excursie in de natuur.

Reissom:

De totale reissom bedraagt € 1750.
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursie, eten, drinken, guesthouse.

We zullen een informatieavond houden op 11 juli in het Forum, Berencamperweg 10 in Nijkerk. Inloop met koffie om 19:00, start informatieavond 19:30.
Je kunt je aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar [email protected]

Inschrijven voor deze reis kan tot en met 31 juli 2018!