Ga mee op reis met Project Held naar Kosovo

I

In Kosovo wordt stichting De Brug internationaal door Project Held ondersteund.

( Onderstaande reis heeft al plaats genomen, wanneer er weer een reis naar Oeganda wordt georganiseerd waarbij u als deelnemer mee kunnen zullen wij dat hier plaatsen). Zie hier  het 1e en hier het 2e verslag van eerste reis Kosovo.

Het project in Kosovo is in 1999 opgericht door stichting De Brug. De Brug is actief in het zuidwesten van Kosovo, rondom de stad Gjakova. Tijdens de Balkanoorlog werd dit gebied het zwaarst getroffen. Het project helpt kinderen en vrouwen die hun vader of man hebben verloren tijdens deze verschrikkelijke oorlog. De schoolkosten in Kosovo zijn erg hoog, waardoor de meeste kinderen geen onderwijs kunnen krijgen. Het project voorziet in schoolboeken en andere schoolkosten, zodat de kinderen toch naar school kunnen om zo te bouwen aan een betere toekomst. De weduwen krijgen ondersteuning, denk hierbij aan voedselpakketten, kleding en medicijnen.

Van 23 t/m 30 April 2019 organiseert Project Held i.s.m. stichting De Brug een reis naar Gjakova, Kosovo.

Wat kun je tijdens deze 8 daagse reis verwachten:

Doel van de reis:
Met elkaar gaan we op zoek naar Gods hart voor de wereld. We gaan dit met de groep afzonderlijk doen maar ook met onze vrienden in Kosovo d.m.v. gebed en tijd van worship.  Daarnaast gaan we natuurlijk ook diverse projecten, families en ouderen bezoeken in Kosovo. Een mooie zendingservaring binnen Europa die je ogen zullen openen voor de nood van onze medemens. Er zullen outreaches georganiseerd worden om Gods liefde uit te delen aan de allerarmsten. Daarnaast zullen we ook de lokale kerk gaan ondersteunen en bemoedigen.

Ontspannen:
Naast de outreaches, zal er ruim voldoende tijd overblijven om te kunnen genieten van de mooie omgeving, een terrasje te pakken of het stadje te verkennen.

Accommonatie:
Het guesthouse van De Brug.

Reissom:
De totale reissom bedraagt € 850,- uitgaande van verblijf in guesthouse.
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursies en maaltijden en drinken. (prijs is onder voorbehoud kosten vliegticket)

Eigen bijdrage:
Ons verzoek is dat elke deelnemer zich inzet om zelf minimaal € 100,- extra projectgeld te fondswerven zodat we ter plaatse zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met voedsel, medicijnen en/of andere noden.

Aanmelden:
Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op! Er is plek voor 18 deelnemers. Vol is vol!

viviane@projectheld.nl of info@projectheld.nl ovv. Kosovoreis 2019.

Wil je eerst meer informatie, kom dan naar de informatiemiddag op zondagmiddag 10 Februari 2019.
Locatie: Bouw & Infra Park, gebouw 20, Ceintuurbaan 2, Harderwijk (Let op nieuwe locatie!)
Na de House of Heroes dienst,  inloop 13:30.

Omdat de vliegtickets gereserveerd moeten worden dient opgave z.s.m. te geschieden.