Ga mee op reis met Project Held naar Kosovo

I

In Kosovo wordt stichting De Brug door Project Held ondersteund.

Het project in Kosovo is in 1999 opgericht door stichting De Brug. De Brug is actief in het zuidwesten van Kosovo, rondom de stad Gjakova. Tijdens de Balkanoorlog werd dit gebied het zwaarst getroffen. Het project helpt kinderen en vrouwen die hun vader of man hebben verloren tijdens deze verschrikkelijke oorlog. De schoolkosten in Kosovo zijn erg hoog, waardoor de meeste kinderen geen onderwijs kunnen krijgen. Het project voorziet in schoolboeken en andere schoolkosten, zodat de kinderen toch naar school kunnen om zo te bouwen aan een betere toekomst. De weduwen krijgen ondersteuning, denk hierbij aan voedselpakketten, kleding en medicijnen.

Van 28 april t/m 5 mei organiseert Project Held i.s.m. stichting De Brug een reis naar Gjakova, Kosovo.

Wat kun je tijdens deze 8 daagse reis verwachten:

Doel van de reis:
Met elkaar gaan we op zoek naar Gods hart voor de wereld. We gaan dit met de groep afzonderlijk doen maar ook met onze vrienden in Kosovo d.m.v. onderwijs en tijd van worship.  Daarnaast gaan we natuurlijk ook diverse projecten, families en ouderen bezoeken in Kosovo en Noord Albanie. Een mooie zendingservaring binnen Europa die je ogen zullen openen voor de nood van onze medemens. In de middagen zullen er outreaches georganiseerd worden om Gods liefde uit te delen aan de allerarmsten. We gaan het gaarkeuken-project bezoeken in Noord-Albanië en gaan ook een kijkje nemen in het adembenemende natuurpark Valbona.

 

Ontspannen:
Naast het levensveranderende onderwijs en de outreaches, zal er ruim voldoende tijd overblijven om te kunnen genieten van de mooie omgeving, een terrasje te pakken of het stadje te verkennen.

Accommonatie:
Het guesthouse van De Brug of hotel.

Reissom:
De totale reissom bedraagt € 850,- uitgaande van verblijf in guesthouse.
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursies en drie maaltijden per dag
(exclusief overige consumpties – prijs is onder voorbehoud kosten vliegticket)

Eigen bijdrage:
Ons verzoek is dat elke deelnemer zich inzet om zelf minimaal € 100,- extra bedieningsgeld te fondswerven zodat we ter plaatse zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met voedsel, medicijnen en/of andere noden.

Aanmelden:
Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op!

viviane@projectheld.nl of info@projectheld.nl ovv. voorjaarsreis 2018.

Omdat de vliegtickets gereserveerd moeten worden dient opgave z.s.m. te geschieden.