Een reis om nooit te vergeten!

K

enia een wonderschoon land met veel flora en fauna maar ook veel armoede onder de bevolking.

 

Van 16 t/m 27 oktober (dit onder voorbehoud in verband met Covid-19) 2020 organiseert Project Held een reis naar dit prachtige land. 

Tijdens deze reis zullen wij een project van Project Held gaan bezoeken in de sloppenwijken van Mombassa.

Mombassa ligt in het zuidoosten van Kenia. Daar gaan we Hope4Hope bezoeken, een project wat geleid wordt door Reginold Okhiambo. Hope4Hope is officieel gestart in 2010 voor kinderen van het dorp Likoni. Vanwege armoede konden de kinderen niet naar school gaan en moesten in de steenmijnen werken. Projectleider Reginold is een voetbalproject begonnen om de kinderen te activeren en een doel te geven. Op dit moment is dit uitgebreid met een schoolproject, een voedselproject, een dans- en muziekproject, een kindercentrum en een jongerencentrum.

Tijdens deze dagen zullen we naast het verlenen van praktische hulp veel tijd doorbrengen met de jongeren en kinderen uit de sloppenwijken. We zullen i.s.m. Stichting Woorden van Geloof een Love Mombassa jeugdweek organiseren waarbij we sport en spel gaan doen, diverse workshops geven, onderwijs etc. Kort samengevat zullen we de liefde van Jezus brengen. Naast deze jeugdweek zullen we een 5-daagse campagne organiseren in de sloppenwijken van Mombassa.

Ook zullen we gaan genieten van de prachtige omgeving, cultuur en adembenemende natuur. We willen graag een dagje met de kinderen naar de zee gaan, aangezien Mombassa aan de Indische oceaan ligt.

Kortom een onvergetelijke reis waarbij we de bevolking, kinderen en projectleiders overvloedig kunnen zegenen. Echt een reis om nooit meer te vergeten!

Wat kunt u tijdens deze reis verwachten:

  • Kennismaking met het prachtige land Kenia. Maar ook de armoede en nood die helaas nog steeds in grote maten aanwezig is.
  • Mocht je een sponsorkind hebben bij Hope4hope dan kun je hem of haar ontmoeten.
  • Bezoek aan dit bijzonder mooie project die de kinderen in Kenia hoop biedt en de armoede doorbreekt.
  • Vervoer is tijdens de gehele reis inbegrepen.
  • Tijdens de reis is er gelegenheid om de cultuur en gewoontes te ervaren.
  • Tijdens de reis overnachten we  in hotels  of guesthouses,krijg je drie maaltijden per dag en onbeperkt flesjes water.
  • Reisleiding inbegrepen.

Reissom:

De totale reissom is nog onbekend. ( Zodra wij dit weten zullen wij dit hier plaatsen).
Dit is inclusief vliegtickets, vervoer, excursie, eten, drinken en overnachtingen.
Inschrijven voor deze reis is al mogelijk, zie knop onder aan deze tekst.

Aanmelden:
Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op! Vol is vol!

info@projectheld.nl ovv. Keniareis 2020.

Wil je eerst meer informatie, stuur dan een mail naar info@projectheld.nl