Een reis om nooit te vergeten!

K

enia een wonderschoon land met veel flora en fauna maar ook veel armoede onder de bevolking.

( Onderstaande reis heeft al plaats gevonden, wanneer er weer een reis naar Kenia wordt georganiseerd waarbij u als deelnemer mee kunnen zullen wij dat hier plaatsen).

Van 18 t/m 30 Augustus 2019 organiseert Project Held een reis naar dit prachtige land.

Tijdens deze reis zullen wij twee projecten van Project Held gaan bezoeken. De eerste helft van de reis zullen we verblijven in de buurt van Kitale in het Westen van Kenia. Het vervoer vanuit Nairobi zal per bus zijn, waardoor je veel van het natuurschoon van Kenia zult zien. Het eerste project wat we bezoeken is van Youth Apart en is jaren geleden opgericht door Daniel en Marlies Hoogteijling. Op dit moment wordt het volledig door lokale mensen gerund. Tijdens deze dagen zullen we praktische hulp verlenen en tijd doorbrengen met de kinderen. Ook zullen we de omgeving bezoeken en het evangelie brengen bij de mensen in de buurt, kerken bezoeken en in de nood van de mensen voorzien door eten, drinken of medicijnen te brengen. Verder zullen we meedraaien met het team en de handen en voeten van Jezus zijn.

Tussen de twee projecten door zullen wij een vlucht maken via Nairobi waarna we naar Mombasa vliegen. Mombasa ligt in het zuidoosten van Kenia. Daar gaan we Hope4Hope bezoeken, een project wat geleid wordt door Reginold Okhiambo. Hope4Hope is officieel gestart in 2010 voor kinderen van het dorp Likoni. Vanwege armoede konden de kinderen niet naar school gaan en moesten in de steenmijnen werken. Projectleider Reginold is een voetbalproject begonnen om de kinderen te activeren en een doel te geven. Op dit moment is dit uitgebreid met een schoolproject, een voedselproject, een dans- en muziekproject, een kindercentrum en een jongerencentrum. Ook daar zullen wij actief meedraaien, de kinderen helpen, hen ondersteunen en met ze spelen. Daarnaast zullen in de buurt hulp bieden daar waar nodig. We willen graag een dagje met de kinderen naar de zee gaan, aangezien dit project aan de Indische oceaan ligt.

Kortom een onvergetelijke reis waarbij we de bevolking, kinderen en projectleiders overvloedig kunt zegenen. Echt een reis om nooit meer te vergeten!

Wat kunt u tijdens deze 13-daagse reis verwachten:

  • Verkenning van het land Kenia. Doordat we zowel in het westen als zuidoosten zullen verblijven ontvang je een goede indruk van dit mooie land.
  • Ontmoeting met  je sponsorkind. Bezoek aan twee bijzonder mooie projecten die de kinderen in Kenia hoop bieden en uit de armoede halen.
  • Tijdens de reis is er gelegenheid om de cultuur en gewoontes te ervaren.
  • Tijdens de gehele reis worden we met de bus vervoerd. Dit is bij de prijs inbegrepen.
  • Tijdens de reis overnachten we  in lokale huizen of guesthouses,krijg je drie maaltijden per dag en onbeperkt flesjes water.(uitgezonderd aankomst en vertrekdag.)
  • Reisleiding inbegrepen.

Reissom:

De totale reissom bedraagt € 1895,-
Dit is inclusief vliegtickets, vervoer, excursie, eten, drinken en overnachtingen.
Inschrijven voor deze reis kan vanaf 1 Maart 2019.

Aanmelden:
Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op! Vol is vol!

info@projectheld.nl ovv. Keniareis 2019.

Wil je eerst meer informatie, kom dan naar de informatiemiddag op zondagmiddag 12 mei 2019.
Locatie: Heerlickheijd van Ermelo-  Staringlaan 1 – 3852LA- Ermelo
Na de House of Heroes dienst,  inloop 13:30.