Ga mee op reis met Project Held en ontmoet je sponsorkind!

W

e zullen een reis gaan maken naar India. Een land met een prachtige natuur, maar ook intense armoede. ( In verband met Covid-19 is deze planning onder voorbehoud).

Miljoenen kinderen in India leven in grote armoede en kunnen niet naar school. De kinderen die in de projecten van Project Held zitten, hebben geen vader of moeder meer of leefden in extreme armoede. Hierdoor is de kans groot dat ze in de kinderhandel of prostitutie terecht komen.  Armoede heeft gezinnen kapot gemaakt of er voor gezorgd dat de ouders niet voor de kinderen kunnen zorgen.

De kinderen worden opgevangen in een kindertehuis/centrum. Ze krijgen daar de nodige zorg, ze worden voorzien in hun dagelijkse behoeftes en krijgen onderwijs zodat ze een zelfstandige individu kunnen worden en dromen over hun toekomst in plaats van zich zorgen maken of ze de volgende dag wel zullen redden.

U zult een paar dagen deel uitmaken van hun leven waarin u de kinderen kunt bemoedigen en samen leuke dingen met ze zult doen. Met eigen ogen ziet u wat een verschil u als sponsor voor deze kinderen maakt. Ook als u geen kind sponsort zal dit een reis zijn die u voorgoed zal veranderen en uw hart voor de wezen en weduwen zal raken.

We gaan verschillende projecten bezoeken, wat kleinere en grote projecten. we gaan naar kinderen uit de Lepra kolonie, kinderen die zijn gered uit de prostitutie, kinderen die komen uit extreme armoede en zwierven op straat. U komt oog in oog te staan met de situatie waarin de kinderen geleefd hebben, maar ook hoe het ze nu vergaat. U ziet ook de kans die de kinderen gekregen hebben door deel te zijn van deze “nieuwe” familie, want zo voelen ze het, als hun broers en zussen.

U ziet met eigen ogen, wat een verschil het maakt in een leven van een kind om deel te zijn van deze projecten en te kunnen bouwen aan zijn/haar toekomst en wat de liefde van God in hun leven betekent.

De reis staat gepland in Januari 2021. ( priecieze datum volgt nog).De kosten om aan deze volledig verzorgde reis deel te nemen is nog niet bekend. ( voor interesse kunt u mailen dan hoort u dit zodra dit bekend is.)

Wat kunt u tijdens deze reis verwachten:

 • Verkenning van het land India. U zult in verschillende gebieden van India zijn.
 • Bezoek aan verschillende projecten in India van Project Held.
 • Deze  projecten hebben ook weer meerdere locaties. Die gaan wij ook bezoeken om de kinderen te bemoedigen, getuigenissen te horen en samen leuke dingen doen met de kinderen.
 • Mocht u zelf een kindje sponsoren in een van deze projecten, kunt u uw sponsorkind ontmoeten (dit wel graag bij opgave aangeven).
 • Inbegrepen zijn alle benodigde vluchten, ook de binnenlandse.
 • Er wordt gereisd met gehuurde bus en vaste chauffeur.
 • Inbegrepen zijn alle overnachtingen in goede degelijke hotels.
 • U krijgt drie maal daags een maaltijd. Met uitzondering van vertrek en aankomstdag.
 • Tijdens de gehele reis zullen flesjes drinkwater beschikbaar zijn.
 • Reisgids inbegrepen, zowel Nederlandse als lokale.
 • Inclusief Cultureel uitje.