Ga mee op reis met Project Held en ontmoet je sponsorkind!

W

e zullen een reis gaan maken naar India. Een land met een prachtige natuur, maar ook intense armoede.

( Onderstaande reis heeft al plaats genomen, wanneer er weer een reis naar Oeganda wordt georganiseerd waarbij u als deelnemer mee kunnen zullen wij dat hier plaatsen).

Miljoenen kinderen in India leven in grote armoede en kunnen niet naar school. De kinderen die in de projecten van Project Held zitten, hebben geen vader of moeder meer, of leefden in extreme armoede. Hierdoor is de kans groot dat ze in de kinderhandel terecht komen.  Armoede heeft gezinnen kapot gemaakt of er voor gezorgd dat de ouders niet voor de kinderen kunnen zorgen.

De kinderen worden opgevangen in een kindertehuis. Ze krijgen daar de nodige zorg, ze worden voorzien in hun dagelijkse behoeftes en krijgen  onderwijs zodat ze een zelfstandige individu kunnen worden en dromen over hun toekomst in plaats van zich zorgen maken of ze de volgende dag wel zullen redden.

U zult een paar dagen deel uitmaken van hun leven waarin u de kinderen kunt bemoedigen en samen leuke dingen met ze zult doen. Met eigen ogen ziet u wat een verschil u als sponsor voor deze kinderen maakt. Ook als u geen kind sponsort zal dit een reis zijn die u voorgoed zal veranderen en uw hart voor de wezen en weduwen zal raken.

We gaan verschillende projecten bezoeken, wat kleinere en grote projecten. we gaan naar kinderen uit de Lepra kolonie, kinderen die zijn gered uit de prostitutie, kinderen die komen uit extreme armoede en zwierven op straat. U komt oog in oog te staan met de situatie waarin de kinderen geleefd hebben, maar ook hoe het ze nu vergaat. U ziet ook de kans die de kinderen gekregen hebben door deel te zijn van deze “nieuwe” familie, want zo voelen ze het, als hun broers en zussen.

U ziet met eigen ogen, wat een verschil het maakt in een leven van een kind om deel te zijn van deze projecten en te kunnen bouwen aan zijn/haar toekomst en wat de liefde van God in hun leven betekent.

De reis staat gepland van 10 tot en met 25 Januari 2018. De kosten om aan deze volledig verzorgde reis deel te nemen komen op  € 2250,-

Voor verslag van deze reis zie hier.

Wat kunt u tijdens deze 16 daagse reis verwachten:

 • Verkenning van het land India. Doordat we zowel in het midden als in het zuiden van India zullen zijn, maakt  u verschillende delen van India mee.
 • Bezoek aan drie projecten in India van Project Held, namelijk in Indore, Bhimavaram en Tenali.
 • Deze drie projecten hebben ook weer meerdere locaties. Die gaan wij ook bezoeken om de kinderen te bemoedigen, getuigenissen te horen en samen leuke dingen doen met de kinderen.
 • Mocht u zelf een kindje sponsoren in een van deze drie projecten, kunt u uw sponsorkind ontmoeten (dit wel graag bij opgave aangeven).
 • Inbegrepen zijn alle benodigde vluchten, ook de binnenlandse. Van Indore naar Vijyawada via New Dehli.
 • Er wordt ook gereisd met gehuurde bus.
 • Inbegrepen zijn alle overnachtingen in goede degelijke hotels.
 • U krijgt drie maal daags een maaltijd. Met uitzondering van vertrek en aankomstdag.
 • Tijdens de gehele reis zullen flesjes drinkwater beschikbaar zijn.
 • Reisgids inbegrepen, zowel Nederlandse als lokale.
 • Inclusief Cultureel uitje.