Ga mee op reis met Project Held en ontmoet je sponsorkind!

W

anneer u mee gaat met een Project Held reis zult u nooit meer dezelfde zijn!  Tijdens de reizen bezoeken wij uw sponsorkind, de omgeving waar ze wonen en de cultuur waarin ze leven. U zult aangeraakt worden door hun situatie en bewogen zijn voor de bevolking.

Naast het bezoeken van de kinderen is er gelegenheid om uit uw comfortzone te stappen door met de mensen te bidden, onderwijs te geven en uw gaven en talenten te gebruiken.

Uiteraard hangt het af naar welk land de reis gaat, maar bemoedigen, liefde geven, vreugde en blijdschap brengen staan centraal in het programma.

Het is zo bemoedigend voor de kinderen, huismoeders, projectleiders en iedereen die we bezoeken wanneer we langs komen dat het levens veranderd is en onwijs bemoedigend!

Tijdens de reizen komt er ook tijd voor ontspanning aan de orde. Het ontdekken van het land en de cultuur. Tevens zal er altijd een dag bij zitten met een toeristische uitje.

Hieronder een aantal getuigenissen na het bezoeken van het project met een team:

  • NAYAK ONTMOET HAAR SPONSOR – Bij Sideras Children Home was het een speciale tijd voor Saini Nayak omdat ze degene heeft ontmoet die altijd alleen van papier en inkt kende. Vanwege het bezoek van Saini’s sponsor werden zelfs andere kinderen aangemoedigd en voelden de liefde voor het ouderschap en ervoeren de diepe bezorgdheid over die daadwerkelijke aanwezigheid. Saini wil ongetwijfeld nu 10 keer beter haar best doen in alles wat ze doet door dat ene bezoek.
  • SAM VOND NIEUWE OUDERS – Sam Samuel van Leprosy Home, een jongen die zijn ouders verloor, was gezegend met sponsoring van een van de teamleden. We zijn dankbaar voor hoe God de deuren heeft geopend voor zijn toekomst en dat het geloof nu een feit was. Sam is nu sterker geworden in zijn geloof door te zien dat er dingen gebeuren voor zijn ogen.
  • SAHGUN BANTI DAHIMA, van Safe haven Home Neemuch, werd materieel gezegend en het was gewoon ongelooflijk voor haar om te denken en te weten dat iemand van zo ver over kan komen om naar haar toe te komen en haar en haar familie te zegenen! Zij was zo blij; geen woorden om uit te leggen dat je haar kunt zien en begrijpen!
  • Bij TEJAJI NAGAR SLUM ontmoette het team deze gemeenschap. De bewoners van de sloppenwijken waren verbaasd over de warme en vriendelijke houding van het team. Sommige mensen in de sloppenwijk zijn verkopers van mooie sieraden, ze zijn zo blij om een paar items aan het team te verkopen.
  • Het team bad zelfs voor een paar mensen die ziek waren en problemen hadden. De community mensen praten nog steeds veel van de vrijgevigheid en vriendelijkheid van het team.Het was zo blij om het team te ontvangen omdat hun aanwezigheid hoop gaf aan hen die zich doodmoe en verward voelden.Er is nog veel meer te vermelden, maar soms zijn dingen niet gemakkelijk te zeggen. Het was niet iets dat we je kunnen vertellen, maar we voelen het gewoon in ons hart en willen je bedanken voor het feit dat je aan ons denkt en naar ons toe komt. We bidden dat de Here God u en de werken van uw handen zegenen en vermenigvuldigt voor alles wat u voor ons hebt gedaan.We hopen dat het team weer bij ons op bezoek komt. We kijken er naar uit om de Project Held-groep te verwelkomen.God zegene.