Onvergetelijke kerstdagen

Wees een held red een kind!

Dit is de slogan van Project Held. Al ruim 10 jaar biedt Project Held hulp aan wezen en weduwen die zich in uitzichtloze situaties bevinden. Wat begon met het ondersteunen van enkele weeskinderen is uitgegroeid tot een sponsorprogramma waarin wij honderden kinderen wereldwijd ondersteunen. Dat vinden we echt fantastisch!

Nog maar een paar weken en dan is het alweer kerst. Dan vieren we de geboorte van Jezus. Ook in onze projecten wordt op hun eigen manier het kerstfeest gevierd. Meestal gaat dat gepaard met speciaal eten, dansen, drama en krijgen alle kinderen een cadeautje. Met elkaar staan ze stil bij de geboorte van Jezus en wat Hij betekent in hun leven.

Zo vieren ze, dat zij de kans kregen om opgenomen te worden in een kindertehuis. Ze hebben het gevoel bij een “gezin” te horen die ze warmte geeft en een thuis biedt. Zij krijgen de kans op een hoopvolle toekomst doordat ze onderwijs kunnen volgen.De meeste van deze kinderen hebben veel meegemaakt en komen uit een uitzichtloze situatie. U als sponsor van één van deze kinderen, draagt bij aan een hoopvolle toekomst. We kunnen u daar niet genoeg voor bedanken!

Kerstbrief

We willen u vragen of u een dezer dagen even bij uw sponsorkind stil zou willen staan. Wellicht vindt u een momentje om hem/haar een kaart of brief te sturen waardoor de Kerst nog completer wordt voor uw sponsorkind. Dit zou echt fantastisch zijn! U kunt deze brief of kaart aanvullen met een sticker vel, tekening of foto’s. Dit vinden ze vaak geweldig. Alvast hartelijk bedankt namens uw sponsorkind! U kunt deze brief sturen vóór 25 november a.s. naar Project Held. Dan zullen wij ons uiterste best doen om deze nog voor de Kerst bij uw sponsorkind te bezorgen. U kunt deze sturen naar:

Project Held
P.O. Box 217
3840 AE Harderwijkfriends

Kerst Gift

Net als voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer een kerstgift ophalen zodat we iets extra’s kunnen geven aan de honderden kinderen die ondersteund worden door Project Held. Op deze manier willen wij deze helden met kerst extra verwennen.  Van het geld worden, zoals eerder beschreven, leuke cadeautjes gekocht en/of een kerstmaaltijd bereid. Draagt u ook dit jaar weer uw steentje bij?

U kunt een éénmalige gift overmaken met de volgende gegevens:
Project Held
NL54 ABNA 050.26.41.754​
o.v.v. kerstgift 2017.

Noteer wel duidelijk de naam van uw sponsorkind en zijn of haar referentienummer. Alvast heel veel dank!

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Project Held op telefoonnummer 0341-424785. E-mailen kan natuurlijk ook via [email protected]

We willen u hartelijk bedanken voor uw betrokkenheid!

Gods zegen, Namens Project Held,

Met vriendelijke groet, with kind regards,

Viviane van der Bijl en Tine Buis
P.O. Box 217, 3840 AE Harderwijk
The Netherlands
Tel: +31 (0) 341 424 785
www.projectheld.nl

NL54 ABNA 050.26.41.754