Ramchand uit India bij Project Held

Afgelopen weekend hadden we het voorrecht om  Ramchand uit India in ons midden te hebben. Ramchand is ons contact persoon van één van de projecten in India en vangt op dit moment honderden kinderen op.

Kinderen zonder huis, ouders en leefde langs de straat. Ramchand is jaren geleden begonnen met een groepje kinderen op te vangen. Hij kon het niet over zijn hart verdragen om deze kinderen langs te straten te zien leven en bood ze onderdak.  Later huurde hij een huisje en weer later nog een huisje en zo hielp hij deze kinderen en gaf ze eten,  onderwijs maar bovenal een familie!

Toen hij steeds meer kinderen onderdak bood, bad hij tot God. “Wat moet ik doen, ik kan toch geen kinderen laten staan Heer!  Maar alles wat ik heb, heb ik al gegeven, ik kan niet meer kinderen onderdak bieden! “

God strak tot Ramchand en bouwde het geloof van Ramchand op, Ramchand wist dat God zou voorzien daar waar er nood is. Nu jaren later heeft Ramchand verschillende tehuizen. Speciaal voor lepra kinderen, wees kinderen, mensen met een handicap en weduwe en weduwnaars. Deze groepen worden verstoten in India en kunnen nergens naar toe, maar Ramchand vangt ze op met zijn team en geeft ze dat wat ze nodig hebben!

God voorziet, wanneer je stappen in geloof zet en Hem zoekt!

Ramchand is zondag in de dienst van de House of Heroes geweest en heeft daar gedeeld over zijn wandel met God en Ramchand en reisgenoot Vijay zijn ook op kantoor van Project Held geweest en hebben samen een meeting gehad met de medewerkers van Project Held. Deze ontmoetingen zijn heel belangrijk voor het bouwen aan relatie, vertrouwen en geloof!

Wilt u ook Ramchand persoonlijk ontmoeten en met eigen ogen zien wat God doet door het werk van Ramchand en zijn team heen,  dan kan dit! Ga mee in januari met de reis van Project Held en zie wat God doet in India!