Meidenhuis Mozambique in gebruik!

Het mooie meidenhuis, wat een grote wens was van de oudste meiden van Corrie Ockhuyzen is in gebruik! Vorig jaar December hebben we een geweldige worship avond gehouden ter ere van Corrie Ockhuyzen en haar dochter Helleninha, met als doel geld verzamelen voor de inboedel van het meidenhuis.

Stop Poverty een stichting in Nederland heeft ervoor gezorgd dat het meidenhuis er stond, wat is daar hard aan gewerkt! Boven verwachting is er binnen het jaar een huis geplaatst waar de oudste meiden een eigen plek kunnen hebben en wat meer privacy. Zo snel dat wij van Project Held,  de belofte die we hadden gegeven om er alles aan te doen om voor de inboedel te zorgen, snel moesten zien te realiseren.

Daarvoor hebben we een worship avond georganiseerd met Paulina Zoetebier en band. Tijdens deze waanzinnige avond hebben we een oproep gedaan om te investeren in de inboedel van dit huis, zodat de meiden er zo snel mogelijk in zouden kunnen trekken en er ook in het vaste huis meer ruimte zou ontstaan voor de andere kinderen, daar lagen ze soms noodgedwongen met z’n 2e of 3e in een bedje.

Op deze avond is geweldig gereageerd en naast de heerlijke avond waar Corrie zich echt gezegend heeft gevoeld en heerlijk heeft genoten, waren de gasten royaal om te geven en is er voor bedjes, gordijnen, de vloer, kortom alles geschonken zodat Corrie toen ze terug was in Mozambique gelijk heeft kunnen inslaan. Hierdoor kon het huis  in gebruik genomen worden door de oudste meiden en wat zijn ze er blij mee!!

Via deze weg wil Corrie Ockhuyzen, haar dochter Helleninha en alle tiener meiden van het tehuis u allen, die op wat voor manier dan ook gegeven hebben bedanken voor deze enorme kans en plek die ze gekregen hebben en ze zich in dit huis verder kunnen ontwikkelen tot zelfstandige jonge vrouwen.

Obrigado!