Gebed gevraagd!

 

Via deze weg willen we vragen om gebed voor de vrouw van Pastor Abraham, haar naam is Vijaya Sree. Vijaya had al lang last van haar buik waarvan ze niet de oorzaak wisten. Uiteindelijk bleek het om een Buik Hernia te gaan. Bij een buik Hernia, ook wel  buikwand breuk genoemd is er sprake van een uitstulping van het buikvlies door een zwakke plek of opening in de buikwand, gevolg is een doffe zeurende pijn gepaard met een zwelling in de buik.

Vijaya moest hieraan geopereerd worden, omdat de bult alleen maar groter werd. De operatie was zwaar, maar succesvol en Vijaya ligt nog in het ziekenhuis om bij te komen van de operatie en krijgt nu nog medicatie.

Via deze weg willen we u vragen om gebed! Wilt u bidden voor een spoedig herstel, zodat Vijaya weer naar huis kan en Pastor Abraham en zijn vrouw zich volledig kunnen richten op de opvang van de kinderen en de onderhoud van de school wat ze recent hebben gebouwd en geopend om kinderen uit de sloppenwijk toch onderwijs te kunnen bieden.15218522_10209783870647077_268991566_n

Om de operatie van Vijaya te kunnen betalen heeft Pastor Abraham zich in de schulden moeten werken omdat hij zelf niet het geld had om de operatie te betalen. In India zijn over het algemeen de regels, geen geld, geen hulp!

Via deze weg willen we u dan ook vragen dat als u in de gelegenheid bent, zou willen bijdragen in Pastor Abraham en zijn vrouw om zo snel mogelijk de lening in te kunnen lossen en ze zich volledig kunnen richten op de opvang van de kinderen!

U zult begrijpen dat deze operatie en bijgekomen lening extra zorgen met zich meebrengt in een tijd waarin ze zich eigenlijk volledig op de kinderen willen kunnen richten om de kerst samen op een bijzondere manier te kunnen vieren en danken voor wat God gedaan heeft het afgelopen jaar voor de kinderen, het project en de omgeving. Pastor Abraham en zijn vrouw zetten zich volledig in voor kansarme kinderen en laten wij samen om ze heen staan!

Voor het overmaken van een gift kunt u de volgende gegevens gebruiken:

Project Held
IBAN: NL54 0502 6417 54
t.n.v. Hernia vrouw Abraham

Namens Pastor Abraham en zijn vrouw ontzettend bedankt voor uw betrokkenheid!