90 kinderen een toekomst tijdens MP-Europe

Afgelopen week van 19 tot en met 22 oktober is de conferentie Mission Possible Europe in Nijkerk gehouden. Een conferentie met mensen uit heel Europa die een gehoor willen geven aan: Europe shall be saved! Honderden mensen vanuit heel Europa waren vertegenwoordigd.

Ook Project Held was aanwezig om de nood onder de kinderen wereldwijd onder de aandacht te brengen. Tevens waren aanwezig Rrezarta uit Kosovo, Carolyn uit Zuid-Soedan en Pastor Philip uit Myanmar. Allen projecten waar Project Held kinderen sponsort.

Op de vrijdag avond deed Carolyn uit Zuid-Soedan een oproep, met daarin getuigenissen van kinderen die in Yei in Zuid-Soedan leven, te midden van de oorlog, maar blijven vertrouwen op God en ter plekke hulp en hoop brengen aan de lokale mensen die daar achter gebleven zijn. Deze kinderen komen zelf van de straat, uit de kinderhandel, verwaarloosd en hebben vreselijke dingen meegemaakt, maar zijn opgenomen in het kindertehuis, gaan naar school, dienen God en hebben weer hoop gekregen voor de toekomst! Een groot getuigenis dat als je een kind sponsort je echt een verschil maakt in het leven van een kind, maar ook de omgeving en familie!

thumbnail_img_20161021_154516 thumbnail_img_20161022_223814 thumbnail_img_20161021_154506

 (De stand bij Mission Possible en  Project Held met Carolyn uit Zuid-Soedan).

We kunnen met grote vreugde mededelen dat 90 kinderen een sponsor gekregen hebben tijdens deze geweldige conferentie en we samen een groot verschil maken in het leven van deze kinderen! Daarnaast is er ruimte om nog meer kinderen hoop te geven en een plek te bieden in deze warme kindertehuizen, waarin ze zich kunnen ontwikkelen en eindelijk gewoon kind kunnen zijn. Bid mee dat meer sponsors zich zullen verbinden met een kind wat uit de wanhoop komt, maar nu de kans krijgt zich te ontwikkelen en een getuigenis zal zijn van wat God doet in deze jonge levens.