Studenten programma!

Nieuw bij project Held:  Studenten programma. Project Held bestaat 10 jaar, dat betekend dat voor een aantal kinderen die al jarenlang ondersteunt worden en onderwijs gekregen hebben, nu rijp zijn voor de universiteit! Een grote zegen voor de kinderen, deze kans hadden ze nooit gekregen zonder de hulp van hun sponsor die jarenlang achter ze heeft gestaan in gebed en financieel!

Op dit moment hebben we bij Baan Zion in Thailand 4 studenten die op de universiteit zitten. Een grote zegen voor deze meiden! En een kroon op het werk van Baan Zion. Deze meiden komen namelijk uit het Hmong volk, hadden geen Thaise identiteit en grote kans om in de slavernij of kinderprostitutie terecht te komen. Nu jaren later, hebben ze een Thai identiteit en gaan ze als eerste van de Hmong volk naar de universiteit. Dit als groot voorbeeld en bemoediging van de achtergebleven families.

Maar studeren kost veel geld, naast het college geld, school kostuum, een scooter om er te komen, een eigen laptop( zonder mag je geen deel nemen aan de universiteit) en alle andere onvoorzienbare kosten. Help deze meiden om hun droom te kunnen verwezenlijken!

klik hier en sponsor een van deze meiden voor een geweldige toekomst.