7 dopelingen bij Baan Zion!

Afgelopen zondag,  10 Juli was het groot feest bij Baan Zion in Thailand! Er zijn maar liefst 7 meiden gedoopt. Allen hebben ze een bewuste keuze gemaakt voor Jezus! Wat een zegen en een feest voor dit project! Jaren geleden zijn ze opgevangen door Baan Zion toen hun moeder opgepakt werd en voor jaren achter tralies verdween. Ze kwamen gekwetst, verlaten en sommige misbruikt bij Baan Zion binnen. Maar Jezus heeft herstel gebracht in hun leventje, genezing gegeven en de ultieme liefde en vreugde is duidelijk voelbaar in dit project.

Jan en Ellen zijn ontzettend trots op deze meiden, op ze allemaal!  Recent zijn de 4 oudste meiden aangesteld om ook leiding gevende van het project te zijn, waarin je ziet dat ze echt samen een familie zijn en elkaar helpen en bemoedigen.

Lees en zie hier meer over deze bijzondere dag.